Fotoshoot Hanne en Louise in Doel

Doel, een verlaten dorp aan de Schelde bij Antwerpen. Het dorp was bestemd om te verdwijnen voor de uitbreiding van de Antwerpse haven, maar vele procedures later komt daar niets van in huis, ik ben er geweest om er een fotoshoot te doen van 2 meisjes die 12 jaar waren en in Corona tijden hun communie deden…de shoot was door het virus al eens uitgesteld, maar nu konden we ervoor gaan en we hebben er een prachtige reportage van gemaakt.

 

Doel, het beroemde polderdorp die moest verdwijnen maar nu toch mag blijven bestaan. Veel bewoners hebben het dorp indertijd verlaten en hun soms mooie huizen achter gelaten.
Op de meeste huizen is er met de tijd graffiti gespoten, of het mooi is laat ik in het midden, voor de ene wel, voor de andere niet maar voor een fotoshoot is het wel iets speciaal.
Met de kerncentrale op de achtergrond zijn we door de straten van Doel getrokken om er foto’s te nemen.
De foto’s van de communie shoot heb ik in een montage gegoten met een leuk muziekje bij. Heb dan tussendoor nog wat kiekjes gemaakt voor mijn eigen archief, deze foto’s kan je onder het filmpje bekijken.Ik ga er zeker nog eens terug om meer foto’s te maken, nu lag de concentratie vooral op de shoot van de 2 meisjes Hanne en Louise.
De beelden staan online MET toestemming zowel van de meisjes als van de ouders.

Share

Comments are closed.